INFO

Voor de Horeca maar ook voor de Particulier

Service Slijters is uw officiële agent van Holland bier, Horeca bier en SSSuperpils: Horeca bier is een waanzinnig lekker biertje (Cat. I bier, 5% alc.) met de bekende frisse Hollandse smaak voor een prijs die nog veel lekkerder smaakt.

Wij leveren ook aan de Particulier!

Voor de particulier is het kopen van een biervat vaak voordelig en gezellig om een tapje te kunnen serveren,denk aan studenten feesten, school- feesten, bruiloften en partijen, evenementen.

Biervaten heel veel bier voor heel weinig geld:

SSSuperpils een heerlijk helder Pilsener (Cat. II bier, 4,7% alc.) met een super zachte smaak, zoals Jupiler, met een aangenaam bittertje, super doordrinkbaar en voor een super lage prijs. horecabierMaar ook alle andere merken fust bier, zoals Amstel, Brand, Heineken, Jupiler, Hertog Jan, enz. leveren wij echt heel goedkoop.

BESTEL NUService Slijters is uw officiële agent van Holland bier, Horeca bier en SSSuperpils: Horeca bier is een waanzinnig lekker biertje (Cat. I bier, 5% alc.) met de bekende frisse Hollandse smaak voor een prijs die nog veel lekkerder smaakt. SSSuperpils een heerlijk helder Pilsener (Cat.II bier, 4,7% alc.) met een super zachte smaak, zoals Jupiler, met een aangenaam bittertje, super doordrinkbaar en voor een super lage prijs. horecabier. Maar ook alle andere merken fust bier, zoals Amstel, Brand, Heineken, Jupiler, Hertog Jan, enz. leveren wij echt heel goedkoop.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.